Desde l’ajuntament d’Almatret us presentem la primera convocatòria dels premis Almia-Educativa. Dirigit a tots els escolars de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, els alumnes interessats poden participar realitzant un propotip dins l’àmbit de les energies renovables acompanyat d’un pòster explicatiu del projecte. Les bases de la convocatòria es troben descrites a l’arxiu que trobareu penjat més avall. La data límit per presentar els projectes és el 31 d’abril 2018 i l’entrega dels premis tindrà lloc el 16 de juny a Almatret.

Treieu al científic que porteu a dins i participeu-hi!  

Aquests premis representen el primer pas d’Almatret dedicat a la oferta d’activitats al sector educatiu, on destaca la interacció amb l’entorn i on concretament les energies renovables són les protagonistes.

I Convocatòria dels premis Almia-educativa, organitzada en el marc del projecte Almia per l’ajuntament d’Almatret juntament amb la col·laboració del grup de recerca EDO de la Universitat de Lleida i amb el suport del consell d’assessors docents creat amb l’objectiu de donar assistència a l’àmbit educatiu d’aquest projecte.

Descarregar bases premi

Bases Premi ALMIA-EDUCATIVA

poster copia