III premis

La III edició dels premis ALMIA-EDUCATIVA consolida un dels objectius del Projecte ALMIA vers l’estimulació dels estudiants i professorat de l’ensenyament de primària i secundària la recerca educativa sobre energia.

Amb aquesta convocatòria es vol fer, a més a més, un reconeixement a la tasca formativa desenvolupada en aquests nivells educatius sobre la conscienciació i recerca de fonts energètiques sostenibles, netes i en definitiva respectuoses amb el medi ambient.

Els alumnes interessats poden participar realitzant un prototip dins l’àmbit de les energies renovables acompanyat d’un pòster explicatiu del projecte. Les bases de la convocatòria es troben descrites a l’arxiu que trobareu penjat més avall. La data límit per presentar els projectes és el 30 d’abril 2021. El lliurament dels premis es farà a l’ajuntament d’Almatret i la data es determinarà i s’anunciarà amb antelació.

Visca la ciència i el coneixement!!

Aquests premis representen el primer pas d’Almatret dedicat a la oferta d’activitats al sector educatiu, on destaca la interacció amb l’entorn i on concretament les energies renovables són les protagonistes. Organitzada per l’ajuntament d’Almatret juntament amb la col·laboració  del grup de recerca EDO de la Universitat de Lleida i amb el suport del consell d’assessors docents que constitueix l’Equip ICE ALMIA-EDUCATIVA  creat amb l’objectiu de donar assistència a l’àmbit educatiu d’aquest projecte.

Descarregar bases III premi

III Premi ALMIA-EDUCATIVA
MODEL POSTER CIENTÍFIC