II premis

II Convocatòria dels premis Almia-educativa, organitzada en el marc del projecte Almia per l’ajuntament d’Almatret juntament amb la col·laboració  del grup de recerca EDO de la Universitat de Lleida i amb el suport del consell d’assessors docents que constitueix l’ Equip ICE ALMIA-EDUCATIVA  creat amb l’objectiu de donar assistència a l’àmbit educatiu d’aquest projecte.

Els premis van dirigits a tots els escolars de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius, els alumnes interessats poden participar realitzant un prototip dins l’àmbit de les energies renovables acompanyat d’un pòster explicatiu del projecte. Les bases de la convocatòria es troben descrites a l’arxiu que trobareu penjat més avall. La data límit per presentar els projectes és el 24 d’abril 2019 i l’entrega dels premis tindrà lloc al maig a Almatret.

Traieu al científic que porteu a dins i participeu-hi! 

Aquests premis representen el primer pas d’Almatret dedicat a la oferta d’activitats al sector educatiu, on destaca la interacció amb l’entorn i on concretament les energies renovables són les protagonistes.

Descarregar bases II premi

II Premi ALMIA-EDUCATIVA
MODEL POSTER CIENTÍFIC

Fotografia Premiats Iª convocatòria Premis ALMIA-EDUCATIVA

1er Premi: Modalitat SECUNDÀRIA

IES Ermessenda (Girona)

Nom projecte: FORN SOLAR

Vídeo explicatiu: https://youtu.be/Ca4zUiOWo1g

1er Premi: Modalitat BATXILLERAT/CF

IES Francisco de Goya

Nom projecte: AEROGENEREDOR

Vídeo explicatiu: https://youtu.be/WoIPlVZ3hWY

2n Premi: Modalitat BATXILLERAT/CF

Escola del Treball ( Lleida)

Vídeo explicatiu: https://www.youtube.com/watch?v=NHnzu38MnME

1er Premi ALMIA-POPULAR

Escola del Treball ( Lleida)